SKAB BEDRE TRIVSEL

blog2

Tænk sig hvis man kunne få et system, hvor man fra et centralt sted kunne få et totalt overblik vedrørende alle aktiviteter i min virksomhed

Motiverede medarbejdere skaber bare bedre resultater!

De fleste undersøgelser påpeger, at motiverede medarbejdere kan skabe optil 20% bedre resultater. Motivation skabes ved at opfylde behov og ved at give medarbejderne værktøjer til at forbedre deres daglige indsats.

De fleste virksomheder ligger budgetter, laver salgsmålsætninger og månedlige samt kvartalsvise opfølgninger. Den daglige drift er fastlagt, men erfaringer viser, at der mangler et vigtigt værktøj til løbende opfølgning. InBIS tager netop fat i denne udfordring og bliver en virksomhedsstyrings, der ikke alene giver dine medarbejdere et større overblik med flere muligheder, men giver også redskaber til at måle egen indsats. For at medarbejderne kan yde deres bedste og blive motiveret til at løfte i flok, kræver det også at de har klare rammer for deres arbejde, men ikke mindst konkrete målsætninger. Med klare målsætninger, bliver indsatsen meget nemmere at vurdere og der er hele tiden styr på, hvor der skal sættes ind, for at nå virksomhedens fællesmål.

InBIS kommer med flere banebrydende moduler, for at håndtere netop dette. Arbejdsdagen bliver effektiviseret og der skal bruges langt færre timer på administration og der frigives ressourcer til at løfte værdiskabende opgaver, som skaber en bedre bundlinje.

Planlæg din medarbejders dag

Med InBis får du med planlægningsfunktionen et hurtigt overblik over dine medarbejdere. Du kan via en kalender se arbejdsdagen for hver enkelt medarbejder, og du kan tilføre dem opgaver, alt efter hvem du har ledig. Det giver altså dine medarbejdere et klart overblik over dagens mål, og bidrager til en positiv energi i din virksomhed. Det tilfører samtidig din virksomhed et bedre flow, da alle dine medarbejdere er klar over deres opgaver og funktion i dagligdagen.

Løft din forretning op allerede idag. Prøv vores demo!