SALGSSTYRING

blog2

Tænk sig hvis man kunne få et system, hvor man fra et centralt sted kunne få et totalt overblik vedrørende alle aktiviteter i min virksomhed

Spar tid og omkostninger ved at optimere salgsprocessen

Salgsstyring er et modul, der giver dig et overblik over hvordan salgsprocessen kan effektiviseres. Med salgsstyring får du mulighed for at gøre dine sælgere resultatskabende, og bevare overblikket over dine salg.

Med InBIS salgsstyring har alle et samlet overblik over effektiviteten, kontaktfladen samt resultaterne der bliver skabt i fællesskab. Der e konkrete værktøjer til at udføre løbende målinger, så det bliver nemmere at få et overblik over samt en måling af månedsindsats. Salgsstyring er derfor et redskab, der er udviklet med det formål, at skabe salgsresultater for din virksomhed. Modulet indsamler alle dine salgsdata, så du kan som leder af virksomheden følge med i processen. Du kan se dine bedste sælgere, og hver måned kåres ”månedens sælger”. Med disse målbare data motiverer du dine sælgere til at yde deres bedste, og effektiviserer derved salgsstyrken. Du kan nemt administrere dine sælgere med salgsstatistikkerne, og bruge dine kræfter på de sælgere der kræver det. Du har også mulighed for at se hvilke sælgere der overholder sit salgsbudget, og hvem der skal have en bonus.

Salgsstyring er også et hjælpemiddel til at bruge tiden på de rigtige kunder. Du kan se hvilke afgivne tilbud der er tæt på at blive en ordre, og derved opnå salgsresultater ved at fokusere på disse kunder. Modulet indeholder også en funktion, så dine sælgere kan se hvor meget rabat de kan give sin kunde, og stadig tjene penge på salget.

Med salgsstyring skaber du en bedre bundlinje, samt optimerer salgsprocessen, og opnår derved bedre salgsresultater.

 

Løft din forretning op allerede idag. Prøv vores demo!