PÅMINDELSER

blog2

Tænk sig hvis man kunne få et system, hvor man fra et centralt sted kunne få et totalt overblik vedrørende alle aktiviteter i min virksomhed

Her er modulet, der giver din virksomhed et effektivt arbejdsflow

ToDo er en funktion der giver dig et komplet overblik over arbejdsgangen i din virksomhed. Med ToDo gør du arbejdet nemt for dine medarbejdere, og giver dem mulighed for effektivt at hjælpe hinanden.

ToDo er et hjælpemiddel, der har til formål at bringe din virksomhed en værdifuld arbejdsdag. Når du planlægger et projekt for dine medarbejdere, kan du sætte et projektteam sammen på tværs af organisationen, så dine medarbejdere kan arbejde effektivt sammen fra start, og have et stærkt teamwork. Dagens opgaver kan planlægges i kalenderfunktionen, så dine medarbejdere har den bedste forudsætning for at opnå resultater, og skabe succes i virksomheden. Med ToDo kan dine medarbejdere hente deres kalender ned på deres mobil, så dagens resultater nås uanset lokalitet.

Høje administrative omkostninger kommer ofte af ineffektiv planlægning af tid og opgaver, men med ToDo modulet kan du øge omsætningen ved at effektivisere tiden.

Den daglige drift i din virksomhed bliver optimeret, da du bliver påmindet om de frister der snart har deadline, så du i stedet kan fokusere på at skabe succes for dine kunder. Du bliver også mindet om hvilke af dine kunder der ikke betaler, så du kan håndtere disse korrekt og resultatskabende.

 

Løft din forretning op allerede idag. Prøv vores demo!