KUNDEVURDERING

blog2

Tænk sig hvis man kunne få et system, hvor man fra et centralt sted kunne få et totalt overblik vedrørende alle aktiviteter i min virksomhed

Skab vækst i din virksomhed ved at fokusere på de rigtige kunder

Vi har skabt modulet kundevurdering, så du kan bruge tiden på de rigtige kunder. Du kan spare både tid og penge ved at sætte salgskræfter ind, der hvor det skaber resultater for din virksomhed.

InBIS giver dig et nøje udviklet CRM system, som skal give jer de bedste vilkår for at vurdere jeres kunder og deres værdi for jeres virksomhed. Kundevurdering systemet er en score baseret proces, som hjælper virksomhederne ved at maksimere deres profit. Ved at evaluere på historiske data, giver InBIS et stort og værdifuldt indblik i indlæringsprocessen omkring købsfrekvenser, omsætningshistorik, omkostninger på kunder, så I kan få et indblik i fremtidige købsmønstre og det potentiale der ligger i jeres kunder. Det effektiviserer og sørger for, at tiden bliver brugt korrekt på de kunder, som skaber de bedste resultater for jeres virksomhed.

Ikke bare et modul, men kernen i jeres salgsarbejde

Kundevurdering er et værktøj, der udover at spare jer for tid og penge, ved at vise hvilke kunder der skal prioriteres også giver indblik i, om nogle kunder skaber for store omkostninger. Ved at fokusere på de mest attraktive kunder, opnår du en højere omsætning, og skaber derved vækst for din virksomhed. At prioritere ikke attraktive kunder koster både kostbar arbejdstid og lønomkostninger, men med kundevurdering har du mulighed for at øge salgstallene.

Med kundevurdering kan du undgå kunder, der er registreret som dårlige betalere. Du får adgang til Debitor Registret, så du kun aftaler salgsmøder med potentielle kunder, med en sund økonomi.

Løft din forretning op allerede idag. Prøv vores demo!