INTRODUKTION

blog2

Tænk sig hvis man kunne få et system, hvor man fra et centralt sted kunne få et totalt overblik vedrørende alle aktiviteter i min virksomhed

Det kan man nu !

Vi har skabt et system, som hurtigt vil blive kernen i din virksomhed. InBIS er et virksomhedsstyringssystem, som er udviklet ud fra den praktiske grundtanke om, at kunne administrere hele ens virksomhed fra et sted. Det er alle processer og aktiviteter, lige fra salg, indkøb, økonomi til kundevurdering, to-do lister og meget mere.

InBis er kort fortalt en løsning, der er bygget op med ekstremt fokus omkring ideen om at hvis man kombinerer grunddata og mange eksterne informationer, så får man en stor værdifuld viden.

Vores filosofi og engagement ligger i det substantielle i innovative løsninger og vi brænder for at skabe succes for andre virksomheder. Formålet er et væsentligt større overblik, der er målbart og som skaber resultater i form af større vækst og bundlinje. Vi har sørget for at samle analyser og rapporter, så man nemt, hurtigt og enkelt kan få et langt større overblik over alle aspekter af forretningen. Det sparer både tid, men vigtigst af alt, skaber det et værdifuldt information og beslutningsgrundlag. InBis har alle de nødvendige moduler en virksomhed skal anvende for at kunne administrere og køre den daglige drift.

Det hele er selvfølgelig inklusiv i samme pris. Det er et værktøj, som hurtigt bliver kernen i jeres forretning. “Tingene skal være enkle og nemme – lige til at gå til.” Preben Grundtvig – Dansk Kreditor Service

Tit opstår der ineffektivitet og ekstraarbejde grundet manglende overblik eller hvis fokus bliver måske lagt på de forkerte kunder. Værdifuld information lagres ofte i flere parallelle systemer og bliver gemt i diverse excel ark og for nogle aldrig indsamlet eller bearbejdet. Da behovet for større fokus på effektivisering, vækst og konkurrencedygtighed aldrig har været vigtigere end nu, har vi skabt et banebrydende enkelt system, som skaber innovation og adgang på tværs af alle digitale platforme.

Løft din forretning op allerede idag. Prøv vores demo!