FÅ STYR PÅ DINE ADMINISTRATIVE OMKOSTNINGER

blog2

Tænk sig hvis man kunne få et system, hvor man fra et centralt sted kunne få et totalt overblik vedrørende alle aktiviteter i min virksomhed

Med InBis får du styr på dine administrative omkostninger!

Vidste du, at de danske virksomheder har næsten 30 pct. højere omkostninger til salg og administration end deres konkurrenter i Vesten.*

Hos InBIS er vores primære fokus, at skabe en samlet virksomhedsløsning, som skal være med til at gøre alle aspekter af virksomhedens administration hurtigere og nemmere. Ved at samle alle moduler et sted, har vi skabt en banebrydende fordel for netop din virksomhed. Mange virksomheder bruger til dagligt flere systemer eller får slet ikke håndteret de vigtigste informationer omkring deres kunder, virksomhed eller leverandører. Et af de mange fordele InBIS vil tilføre jeres virksomhed er, at vi skaber overblik og giver jer værdifuldt information. Udover en meget mere effektiv arbejdsdag, bedre kundeservice og langt større overblik, tilfører vi også værdi gennem kundevurdering, salgsstyring og planlægningsmodulet. Så du sparer ikke kun administrative omkostninger, men rent faktisk skaber vækst og større arbejdsglæde over hele linjen. Vi løfter jeres forretning op på et helt nyt niveau.

Vi har udviklet systemet på baggrund af 20 års erfaring med virksomhedsledelse

Vi har udviklet et system, der netop er tiltænkt at lette dig for administrative opgaver. Alle aspekter af virksomhedsstyringen er nøje udviklet og planlagt med kreative folk samt sparring hos en erhvervsleder, som har over 20 års erfaring med virksomhedsledelse.

Planlæg enhver arbejdsdag

Med InBIS får du en kalender over hver enkelt af dine medarbejdere, så du nemt og hurtigt kan danne dig et overblik over dagens opgaver. Du giver samtidig dine medarbejdere en mere struktureret hverdag, hvor alle ved hvilke forventninger der stilles til dem. Det medbringer en positiv energi til arbejdsmiljøet hos din virksomhed, da alle føler sig nødvendige for at tilføre succes til din virksomhed.

Hold øje med virksomhedens statistikker

Med InBis kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvordan din virksomhed klarer sig.

Dan dig et overblik over:

  • Din økonomi (Indtægter, udgifter og resultat)
  • Kommende ind- og udgående betalinger
  • Sammenligning af nuværende måned med samme måned sidste år
  • Salgsoversigt over dine sælgere
  • Lageroversigt
  • Statistik pr. medarbejder
Løft din forretning op allerede idag. Prøv vores demo!